17898249586615271.jpg

Creativiteit heeft altijd in me gezeten, als klein meisje al.

Dat ik uiteindelijk voor een creatief beroep zou gaan, stond in de sterren geschreven.

Naast mijn opleiding tot interieurarchitect, miste ik het tactiele van handwerk, de magie van iets te creëren. En toen ontdekte ik keramiek…

Ik werk voornamelijk aan de draaischijf en geniet keer op keer van het gevoel van de klei die door mijn handen draait, van het ‘worden’ van een vorm én het werken aan het eindresultaat tot het goed zit.

Ik draai vooral gebruikskeramiek. Ik ben ervan overtuigd dat een gerecht zo veel beter smaakt wanneer het je wordt voorgezet op een handgemaakt bord, je koffietje is zo veel lekkerder uit een handgemaakt kopje en je salade serveer je in stijl uit een keramieken schaal die met liefde werd gedraaid…

Wil je zelf graag een handgemaakt servies of enkele kommetjes of kopjes? Je vindt op de website verschillende items én ik werk ook op maat. Ben je particulier of heb je een restaurant, ik werk voor beide met dezelfde drive en finesse.

Het grootste plezier dat je me kan doen, is mijn kommen, borden, schalen…dagelijks te gebruiken en ze zo deel uit te laten maken van je huis, keuken of restaurant.

Heb je zin om zelf aan de slag te gaan? Check dan even de cursussen en workshops die ik regelmatig geef. Wie weet heb jij straks ook de passie te pakken ( maar wees gewaarschuwd: het laat je niet meer los ! )

Het aardse van klei en keramiek ligt erg dicht bij mezelf en hoewel ik ondertussen haast elke dag ‘ aan het werk ‘ ben, geniet ik volop en leer ik constant bij.

Ik hoop ook jou te mogen inspireren…

Liefs,

Marjan