top of page

Troostkopjes voor Els

Troostkopjes voor Els
Troostkopjes voor Els

Tijd en locatie

01 jun 2024, 13:30 – 18:00

Heuvelstraat 88, 2530 Boechout, België

Over het evenement

Helaas hebben we veel te vroeg afscheid moeten nemen van een van Els de Wever, een cursiste uit ons atelier, na een intense strijd tegen kanker. Met haar onverwerkte pakken klei hebben we in samenspraak met haar gezin besloten om een actie op te zetten voor Kom op tegen Kanker.

Net zoals Els met haar keramiek kleine geluksmomenten wilde creëren, willen wij dit - vanuit het atelier verder zetten door met haar overige klei, troostkopjes te draaien. Deze unieke kopjes verkopen we en de opbrengst schenken we integraal aan Kom op tegen Kanker.

 Ondertussen kunnen we met trots en ontroering melden dat we alle kopjes hebben verkocht. Dit komt er op neer dat we een bedrag van ruim 6000€ zullen kunnen overmaken aan Kom op tegen Kanker.

Daar zijn we jullie onnoemelijk dankbaar voor.

Je kan de bestelde troostkopjes afhalen of zelf uitkiezen op 1 juni 2024, genieten van een dag vol mooi herinneringen aan Els en zo vinden we steun bij elkaar. Er zal muziek gespeeld worden en er zijn drankjes verkrijgbaar, eveneens ten voordele van

Kom op tegen Kanker.

Lukt het je niet om ze persoonlijk op te halen, zullen wij jou contacteren om ze op een andere manier tot bij jou te brengen.

Deel dit evenement

  • Instagram
bottom of page